Multibrandstore House of Fred by Omoda is dé ontmoetingsplek in Utrecht voor de ondernemende, energieke, stoere en sprankelende vrouw. Het merkenpakket van House of Fred by Omoda bestaat o.a. uit Closed, Summum, Mos Mosh en Sofie Schnoor, Drykorn, Alix the Label, American Vintage & Sofie Schnoor.

Daarnaast wordt het assortiment aangevuld met modeaccessoires en lifestyle artikelen die je als ‘FRED.-vrouw’ graag aan je eigen collectie wil toevoegen.

Wij helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe outfit, of deze nu zakelijk, feestelijk of casual is. Tussen het shoppen door zin in een cappuccino of een goed glas wijn? Schuif gerust aan bij de bar achter in de winkel.

House of Fred by Omoda maakt onderdeel uit van een uniek concept 'Fashion meets Hotel'. Boven onze winkel vind je boetiekhotel Cozy Pillow. Met zes luxe kamers waan je je in de mooiste Utrechtse steegjes, langs de romantische Utrechtse grachten of bovenop de Domtoren.

De drie etages van Cozy Pillow dompelen je onder in de Utrechtse binnenstad dankzij fotografie en het gebruik van typische kleuren en materialen. Op de eerste verdieping vind je twee kamers die je doen verdwalen in de Utrechtse steegjes. Een verdieping hoger lijkt het alsof je je begeeft langs de historische Utrechtse grachten. De bovenste etage geeft je het gevoel dat je op de Domtoren staat. Verrassende details maken de ervaring compleet.