Wat ons concept bijzonder maakt, is dat wij zowel een multibrandstore als boetiekhotel als zijn.

House of Fred. is dé ontmoetingsplek voor de ondernemende en sprankelende vrouw. Voor haar met haar eigen stijl en smaak. We bieden een breed merkenpakket aan en helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe outfit, of deze nu zakelijk, feestelijk of casual is. Boven onze winkel vind je boetiekhotel Cozy Pillow.

De drie etages van Cozy Pillow dompelen je onder in de Utrechtse binnenstad dankzij fotografie en het gebruik van typische kleuren en materialen. Op de eerste verdieping vind je twee kamers die je doen verdwalen in de Utrechtse steegjes. Een verdieping hoger lijkt het alsof je je begeeft langs de historische Utrechtse grachten. De bovenste etage geeft je het gevoel dat je op de Domtoren staat. Verrassende details maken de ervaring compleet.

De zes ruime kamers hebben hoge plafonds en grote ramen en zijn van alle comfort voorzien. Ze beschikken over een luxe king size tweepersoonsbed, gratis wifi, airconditioning, een flatscreen tv met internationale kanalen, een haardroger, een bluetooth-luidspreker, een regendouche, een rijkgevulde mini-bar, zachte badjassen, een Illy machine met koffie van Illy, thee-setup, een ruime laptop-kluis en enkele bijzondere verrassingen.

Wil je ook bij ons overnachten? Boek dan nu gelijk je kamer via de volgende link: https://www.cozypillow.nl/